Gezinnen met jongeren met GES
Hi, mijn naam is
Jeroen
en ik ben
thuisbegeleider
bij Resonans.

Binnen Resonans werken we met het hele gezin. We kijken niet alleen naar de moeilijkheden, maar ook naar de krachten. Ik merk in mijn begeleidingen dat iedereen een verhaal te vertellen heeft.

Wat is mijn loopbaan?

Ik werkte lange tijd in een voorziening bij de leefgroepwerking met jongeren met gedrags- en emotionele stoornissen. Maar ik voelde de nood om meer met de context van deze jongeren aan de slag te gaan.

De kern van mijn job

Binnen mijn doelgroep werken we met het hele gezin. We kijken niet alleen naar de moeilijkheden, maar ook naar de krachten. Ik merk in mijn begeleidingen dat iedereen een verhaal te vertellen heeft. Ook al lopen de ouders of de kinderen vast, vaak zijn er toch nog krachten te zien die door het gezin als ondergesneeuwd worden ervaren.

De focus van mijn job ligt in het initiëren van verandering.  Iets doen bewegen in het gezinssysteem opdat dit dan weer een effect heeft op iets groters, enz.  Ik noem me ook een bruggenbouwer doordat ik verbinding maak met het kind, de ouders,  kinderpsychiaters, opnamediensten, consulten, de school,...

Werken bij Resonans

Werken binnen Resonans is voor mij iedere dag nieuwsgierig in het leven staan, dingen leren van anderen en hierdoor zelf groeien.

Ben je getriggerd om mijn collega te worden, maar zit je toch nog met een vraag?
Vul gerust dit formulier in met je e-mailadres en ik beantwoord jouw vraag zo snel mogelijk!

Hopelijk tot snel!
Bedankt voor je mailtje.
Ik beantwoord zo snel mogelijk!
Oeps er ging even iets mis. Probeer later opnieuw.
Ga naar de vacatures